15.4 C
London
Saturday, June 22, 2024

Dalin pamjet e një sulmuesi të arrestuar nga Policia e Kosovës

Dalin pamjet e një sulmuesi të arrestuar nga Policia e KosovësShare Button Gazeta Blic Policia e sjellë në stacion njërin nga të arrestuarit e sotëm të atyre që sulmuan Policinë e Kosovës.

Krahas kësaj nga aksioni i policisë kanë mbetur të vrarë disa nga sulmuesit.

Mësohet se tani më njësitet speciale kanë marrë nën kontroll Manastirin e Banjskës.

Në këto shkëmbime zjarri ka mbetur i lënduar një policë I Kosovës.

Kujtojmë që ky grup i përbërë prej 30 personave dhe të armatosur rëndë mëngjesin e ditës së sotme kishin vrarë policin Afrim Bunjaku dhe kanë plagosur policing tjetër Alban Rashiti.

Mos e humbisni këtë ofertë
Ngjarjet e fundit
Mos e humbisni këtë ofertë
NGJARJET KRYESORE:
Mos e humbisni këtë ofertë